Zwolle: Op woensdag 18 juli a.s. hebben we de laatste keer onze bijeenkomst in "In de Bank" van het Leger des Heils. We willen er een feestelijke ochtend en bijeenkomst van maken met een mooie afsluiter!  

We ronden de ochtend (èn de periode bij het Workcenter) af met napraten onder het genot van een fris drankje en hapje.

Het eerste deel van de ochtend besteden we aan "in je kracht staan door (soepel) te bewegen". We krijgen hiervoor les van Shruti Patandin. Zij geeft Bollywooddance voor de Stichting Mettahuis. Zie http://www.indiandanceshruti.nl Hieronder een uitleg van haar: 

Indiase dans/Bollywood Dance is een dansvorm waarbij het vertellen van een verhaal, expressie, mimiek en dansen vanuit het hart belangrijk is. 

Het is tevens een sierlijke dansvorm, liefdevol, uitdagend en vrolijk. 

Het programma is afgestemd op mannen en vrouwen van alle leeftijden. De bewegingen worden door iedere deelnemer naar eigen vermogen uitgevoerd. 

Naast de gracieuze dansbewegingen op kleurrijke muziek en het beleven van plezier heeft dansen en bewegen op meerdere gebieden een goed doel: 

het heeft invloed op een gezonder leefpatroon. 

Doordat je op een leuke manier bezig bent met grenzen verleggen, heeft dat invloed op je manier van doen, je wordt meer zelfverzekerd en durft meer stappen te nemen. Je staat sterker in je kracht en je weet jezelf beter een houding te geven en komt daardoor sterker over, doordat je je meer bewust wordt van je lichaamshouding. 

PS: we dansen op blote voeten (balletschoenen of soepele schoenen mag ook), trek makkelijk zittend kleding aan en vergeet niet een grote sjaal (liefst ong 60 cm bij 150/200 cm) mee te nemen met 2 veiligheidsspelden!  We hebben een paar reservesjaals voor degenen die dat niet hebben... 

Voor mannen niet nodig ..