Zwolle: Als je naar een sollicitatiegesprek gaat mag jij jezelf presenteren. Het liefst de beste versie van jezelf. Het kan zijn dat je dit erg spannend vindt en dat je daardoor niet helemaal uit de verf komt.
Je bent niet de enige. Sprekersangst of presentatieangst staat in de top vijf grootste angsten.

Misschien merk je van te voren dat je vaker dan normaal naar de wc moet. Tijdens het gesprek ongewild aan het transpireren bent en na afloop, dat je het gevoel hebt, ik heb niet alles kunnen zeggen wat ik graag had willen zeggen.
Wat zou het fijn als je geen lichamelijke spanning ervaart die je in de weg zit. Dat jij in flow bent, volledig in control en een geweldig sollicitatiegesprek hebt.

Jeroen Stoffels, schrijver van het boek “presenteer vol zelfvertrouwen, zonder stress, neemt je mee in de wereld van Stressreductie en Hart Trainen.

Jeroen Stoffels is stressdokter. Hij maakt mensen beter. Niet als dokter, maar als trainer in persoonlijk leiderschap. Door middel van verschillende technieken traint Jeroen je persoonlijk effectiever, gelukkiger en succesvoller te maken. Technieken met wetenschappelijke achtergrond omgezet naar de dagelijkse praktijk. Meetbaar met een sensor aan je oor. Ze duren drie minuten en werken een paar uur door.

In deze workshop leer je twee technieken, die jouw persoonlijk gaan helpen de beste versie van jezelf te laten zien. De kracht zit hem in de eenvoud. Hij neemt zijn boeken mee. De bol.com prijs is 22,95. Voor jou heeft hij natuurlijk een speciale prijs.

Voor een kijkje op zijn website: www.harttrainen.nl