Zwolle: Op uitnodiging van ArboPositief komt Lotje Vis, sollicitatiecoach van WERKaanWERK sollicitatiecoaching, een workshop geven over het succesvoller maken van je sollicitaties. 

 

 

In haar werk als loopbaan- en sollicitatiecoach combineert Lotje Vis haar kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, organisatie, advies en coaching met een flinke dosis betrokkenheid. 

Zij vindt het heel waardevol om mensen te inspireren bij het vinden van de juiste werkrichting en werkplek en te helpen de woorden te vinden om hun doel te bereiken op het gebied van werk.

Maar vooral is zij ervan overtuigd dat het belangrijk is om werk te doen dat bij je past, waar je enthousiast van wordt en waar je energie van krijgt. 

In de huidige tijd vraagt solliciteren eigenlijk andere vaardigheden en gedrag van jou als sollicitant dan jaren geleden. In deze workshop gaan we daar aandacht aan besteden en kijken hoe je op een positieve manier leiding kunt gaan geven aan je sollicitatieproces. 

Tijdens de workshop is er aandacht voor:

  • de kracht van jouw netwerk en hoe je deze inzet voor je sollicitaties;
  • de kracht van jouw persoonlijke presentatie (pitch);
  • de kracht van jouw persoonlijke communicatie bij het solliciteren.

Neem vooral ook je cv mee naar de workshop, zodat Lotje Vis je hierop feedback kan geven als je dat wilt.

De workshop van ArboPositief vindt plaats op de gebruikelijke locatie: Brasserie in de Bank 50/50, Dijkstraat 6,  Zwolle. Koffie/thee à € 1,50. Iedereen is van harte welkom.