Zoeken naar een baan is niet makkelijk in deze tijd. Je bent namelijk niet de enige! Maar hoe en waar vind je nu die baan die bij je past? Hoe zorg je er voor dat je opvalt tussen al die anderen? En hoe ‘verkoop’ je jezelf zo goed mogelijk in netwerk- of sollicitatiegesprekken? Kortom: hoe profileer je jezelf op de arbeidsmarkt?

Ken je zelf en vind de baan die bij je past!

Veel mensen vinden het lastig om zichzelf te profileren of te verkopen op de arbeidsmarkt. Voor sommigen is het al jaren geleden dat ze op zoek waren naar een baan en gesolliciteerd hebben. Anderen hebben inmiddels tientallen sollicitaties gedaan, maar krijgen steeds een afwijzing.

Hoe pak je het aan en wat kun je anders of beter doen?

In de workshop 'Jezelf effectief profileren op de arbeidsmarkt: hoe doe je dat?' krijg je tips en advies hoe jij je effectiever kunt profileren. We gaan werken aan jouw profilering op de arbeidsmarkt en ik deel mijn kennis en ervaring met je, zodat je meer succes hebt en een grotere kans maakt op die leuke baan! Uiteraard is er voldoende tijd en ruimte om jouw vragen te beantwoorden.

Algemene informatie over de workshop

Datum:                     donderdag 9 november 2017

Tijd:                           10.00 - 11.30 uur

Prijs:                          € 25,- per persoon

Plaats:                       Het Anker, Voorsterweg 36 in Zwolle

Aanmelden

Wil je meedoen met deze interessante en leerzame workshop? Meld je dan vóór 1 november a.s. aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in op mijn website  Vermeld bij je aanmelding ook gelijk even je naam, adres, postcode en woonplaats.

Ken je mensen voor wie deze workshop ook interessant is? Meld je dan samen aan!

Meer informatie vind je op: https://www.visible-younique.nl