Woensdag 8-11  10 en 12 uur Locatie Dijkstraat 6 Brasserie in de Bank 50/50 

In deze workshop gaan we in op wat werk persoonlijk voor jou betekent. Behalve dat het geld oplevert voor je levensonderhoud zijn er meer betekenissen mogelijk.

Wat ervaren we rondom werk of(nog) geen werk?

Wie ben je met en wie ben je (even) zonder? Wat voor invloed, positief en negatief, heeft dit op je leven. Hiermee hebben we zelf ervaring en we zijn nieuwsgierig naar die van jou, daar gaan we bij stilstaan. Samen ervaringen delen verbindt, je staat niet alleen en kunt daardoor gemakkelijker ondersteunen en ondersteund worden. Het bijzondere aan deze workshop is de muzikale bijdrage, we lezen en bespreken een lied  over ‘mens zijn’ dat we tot slot gezamenlijk hopen te zingen.

Doel van de workshop is dat door de benadering vanuit ervaring en gevoel er inzicht en ruimte ontstaat in wie je bent en wat je wilt zodat je met meer zelfvertrouwen je leven invulling kan geven met of zonder werk.

Rixt&Eline ontwikkelen samen creatieve en maatschappelijke voorstellingen en projecten. Eline deed het conservatorium en is zangeres / koordirigente. Rixt deed de toneelschool, een studie gedragstherapie en coaching. Ze is docent en coach.                                                                                                       www.rixteneline.nl    www.elinegeerdink.nl    www.rixttheater.com