“Als jij zelf niet precies weet wat je doet…….hoe kan een ander dat dan weten?”

Op woensdag 18 januari organiseert ArboPositief de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar. 

We starten 2017 met een workshop van Pauline Kamerman.
Zij is coach en trainer van “Drijfveer in bedrijf”en heeft voor ons een workshop voorbereid over het kennen van je eigen drijfveren. Zij gaf ons dit pakkende citaat door als titel voor haar workshop. In dat citaat komt het dilemma naar voren waarin je kunt terechtkomen als je op zoek bent naar werk. Hoe omschrijf je nu precies waar je goed in bent, waar begin je en waar stop je? Hoe krijg je je eigen beeld helder voordat je aan een brief begint of aan een gesprek?
In deze workshop laat Pauline ons op een creatieve manier zien dat het kennen van je eigen drijfveer cruciaal is voor het slagen van je onderneming om een baan te zoeken of om als zzp’er aan de slag te gaan. Door jezelf als je eigen persoonlijke bedrijfje te definiëren, kun je je eigen kracht ontdekken om resultaatgericht op pad te gaan.

Wees welkom bij deze creatieve en interactieve workshop!

Ook is er ruimte om bij een kopje koffie/thee met elkaar te netwerken en tips te delen. 

Workshopgever:     Pauline Kamerman (MBA) van “Drijfveer in bedrijf”
Datum:                     18 januari 2017 
Tijdstip:                    10.00-12.00 uur; inloop vanaf 09.45 uur
Locatie:                     Brasserie ‘In de Bank’, 50/50, Dijkstraat 6, Zwolle
Kosten:                     Entree gratis! Koffie/thee 1,50€
Aanmelden via:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de radio-uitzending van 17 januari 16:00-17:00 uur op RTV ZOO, 105 FM is onze gast Pauline Kamerman. Zij gaat in gesprek over de workshop die zij verzorgt op 18 januari.