Waar een wil is maken we een weg!

Ben jij klaar om eens op een andere manier jezelf te presenteren? Wil jij je kans vergroten om diepe indruk te maken bij een mogelijke werkgever? En ben je toe aan een wervelende workshop waar je door de energie en humor van de gastspreker leert en lacht tegelijkertijd? Dan is dit een workshop die je niet kan missen!

Gastspreker Geert Teunissen, directeur en inspirator van de NCD Academie, is de persoon om ons op een andere manier naar het presenteren van jezelf binnen het netwerken te laten kijken. Als je Geert eenmaal hebt meegemaakt, dan zal je hem niet snel weer vergeten……

Geert zal ons meenemen in de verschillende vormen van netwerken, maar bovenal laten zien welke effect het heeft als je op een afwijkende manier contacten legt om ergens ‘binnen’ te komen. Minstens zo belangrijk als het contact leggen is wat je doet als je eenmaal ‘binnen’ bent. Ook daar zal Geert je veel over leren.

Tijdens deze workshop krijg je een leeg paspoort aangereikt. De oefening die je krijgt is om met hulp van andere deelnemers een start te maken om jouw specifieke en unieke punten te formuleren voor op dit paspoort. Dit paspoort kan je ook na de workshop aanvullen, verbeteren en gebruiken voor het leggen van contacten zodat jouw kans op succes vergroot!

Workshopgever:    Geert Teunissen

Datum:                     7 december, 2016

Tijdstip:                    10.00-12.00 uur; inloop vanaf 09.45 uur

Locatie:                     Brasserie ‘In de Bank’, 50/50, Dijkstraat 6, Zwolle

Kosten:                     Entree gratis! Koffie/thee 1,50€

Aanmelden via:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.