Voor werkzoekenden blijkt het lastig te zijn om de wet- en regelgeving van de overheid voldoende te begrijpen en te volgen wat daaraan verandert. De laatste stand van zaken wordt uitgelegd door specialisten van het UWV. Er wordt ruimte geboden voor vragen in het algemeen belang en na afloop kunnen persoonlijke vragen indien nodig voorgelegd worden. Er wordt ook ingegaan op de arbeidsmarkt van Zwolle en omgeving. Het UWV verzamelt niet alleen gegevens daarover, maar maakt interessante analyses en overzichten over waar betere kansen liggen. 

Aansluitend zal Peter Riezebos van uitzendbureau IJsselpersoneel. Tijdens een eerdere ontmoeting over een 1000-banenplan, noemde hij de verwachte arbeidstekorten in de bouw, onder meer een groot tekort aan huisschilders. Hij zal een korte presentatie geven over daarover, aangeven welke opleidingsmogelijkheden er zijn en gelegenheid om contact te leggen

Datum:                      woensdag 23 november 2016

Gastsprekers:           Henk Jonker en Raymond Vollmer, UWV
Tijdstip:                    10.00-12.00 uur; inloop vanaf 09.45 uur

Gastspreker:            Peter Riezebos, IJsselpersoneel
Tijdstip:                    12.00-13.00 uur

Locatie:                     Brasserie ‘In de Bank’, 50/50, Dijkstraat 6, Zwolle
Kosten:                     Entree gratis! Koffie/thee 1,50€
Aanmelden via:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.