Ga jij doen wat je altijd hebt gedaan en zeker kan omdat je denkt zo sneller aan het werk te komen? Of geef je die onrustige kriebel in jou de ruimte? Die het verlangen weerspiegelt om totaal ander werk te willen doen. Werk waar echt je hart ligt en waarmee jij van betekenis kan zijn. Er komen gelijk allerlei vragen en twijfels bij je op als je hier aan denkt. Hoe maak je nu de keuze die juist is voor jou?

Astrid Peters van Zijn wie je worden wilt komt haar ervaringen met deze worsteling delen. Het belooft een inspirerende ochtend te worden.

Workshopgever:     Astrid Peters, zijnwiejewordenwilt.nl

Datum:                     20 juli, 2016

Tijdstip:                    10.00-12.00 uur; inloop vanaf 09.45 uur

Locatie:                     Brasserie ‘In de Bank’, 50/50, Dijkstraat 6, Zwolle

Kosten:                     Entree gratis! Koffie/thee 1,50€

Aanmelden via:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de radiouitzending van 19 juli 16:00-17:00 uur op RTV ZOO, 105 FM zijn onze gasten Astrid Peters van Zijn wie je worden wilt en Erik Hofstra van De Sollicitatie Academie.

ArboPositief is een actieve organisatie van, voor en door werkzoekenden. We informeren, motiveren, inspireren en stimuleren elkaar. Zo houden we workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten. In de oneven weeknummers is er altijd een bijeenkomst

Ons doel is positief samenwerken aan de toekomst van mensen die deel willen nemen aan de werkende samenleving.