ArboPositief Zwolle is een zelfstandige afdeling van de netwerkorganisatie "ArboPositief Nederland", een belangenorganisatie voor werkzoekenden. Onze afdeling is bedoeld vóór en door werkzoekenden, woonachtig in de gemeente Zwolle en de deelgemeenten. Gasten uit de media, politiek, werkgevers en instanties zijn ook altijd van harte welkom ter kennismaking.

We komen iedere 2e en 4e woensdag van de maand, in een vaste netwerkbijeenkomst bij elkaar om elkaar te ontmoeten (netwerken), nieuwe sociale contacten op te doen, ervaringen uit te wisselen,  praktische kennis te delen, elkaar te stimuleren en te motiveren. De invulling kan per bijeenkomst verschillen, mede omdat wisselende gastsprekers boeiende thema's aandragen. Soms ook heeft de bijeenkomst het karakter van een workshop of event, deze wordt vaak samen met partners en/of gastsprekers georganiseerd.

Voor alle mensen binnen de doelgroep is de toegang gratis en vrij toegankelijk. We willen elkaar ontmoeten in alle openheid, eerlijkheid met wederzijds respect. We zijn, als werkzoekenden, gelijkgestemde lotgenoten, die veel van elkaar kunnen leren. En ervaringen uit te wisselen waar de deelnemers hun voordeel mee kunnen doen. Het verwerken van het ontslag, omgaan met het UWV, het verkrijgen van inzicht in jezelf, het ontwikkelen van vaardigheden en vergroten van je netwerk zijn enkele thema's.

Als vaste belangstellende kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, die dagen voor elke bijeenkomst wordt rondgestuurd. Zo blijf je op de hoogte van de aankomende activiteiten en wetenswaardigheden. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je wens door samen met je naam en mailadres. Afmelden voor de maillijst kan ook op deze manier. Je kunt ook naar een volgende bijeenkomst komen en in gesprek gaan met een lid van de kerngroep.

Ook kun je je aanmelden als lid van onze Facebook groep ArboPositief Zwolle. Zo kun je ook op de hoogte blijven van de activiteiten en netwerkbijeenkomsten.

Onze netwerkbijeenkomsten organiseren we vanaf de zomer 2018 in nauwe samenwerking met de Stadskamer Centrum in Zwolle onder de naam "Samen naar Werk Café". We kunnen gebruik maken van véle voorzieningen op deze mooie locatie.

Enkele wetenswaardigheden:

Naam? Sterker naar Werk Café - Zwolle
Wanneer? Iedere woensdagmorgen in de EVEN weken
Tijd? Van 09:30 tot 11:30 uur (inloop vanaf 09:15 uur)
Waar?  Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A in Zwolle
Locatie? Locatie op Google Maps
Voor wie? Werkzoekenden uit Zwolle en alle deelgemeenten
Door wie? Kerngroep ArboPositief, samen met Stadkamer Centrum
Gastspreker? Verschilt per bijeenkomst, zie onze nieuwsbrief
Kosten? Deelname is gratis. Koffie of thee € 1,- per kop
Website? www.arbopositief.nl

 

===================================================================================================== 

 

Kijk voor het actuele programma op onze Facebook groep ArboPositief Zwolle.