Regelmatige bezoekers van onze bijeenkomsten hebbn deze al gezien: een nieuwe flyer voor ArboPositief.

Een flyer is altijd handig voor diverse organisaties die te maken hebben met werkzoekenden. Zeker nieuwe werkzoekenden zijn vaak nog niet op de hoogte van een organisatie als ArboPositief en wat die voor hen kunnen betekenen. En dan is het van belang dat bijvoorbeeld het UWV een flyer mee kan geven. Uiteraard hebben we ze daar ook al gebracht om uit te kunnen delen.
Maar ook in onze kontakten met bijvoorbeeld wethouders en raadsleden van de gemeente zijn ze nuttig. 
En als we bij bepaalde evenementen als organisatie aanwezig zijn leggen we ze zelf natuurlijk ook neer op de tafel!
   
   

Oproep: EénVandaag, het nieuws- en actualiteitenprogramma van de AvroTros, besteedt binnenkort aandacht aan hoe ouderen (75+) omgaan met problemen zoals verlies van naasten en fysieke gebreken.

Werken in de techniek betekent ook werken bij bijvoorbeeld Scania al "Assemblage Medewerker". Laat u voorlichten wat dit voor u betekent.

Oproep: Langere tijd werkloos?  Het aantal openstaande vacatures is groot, de werkloosheid is laag, maar toch lukt het nog lang niet iedereen die wil om aan de slag te gaan.

Maurice Holla van JOBconcept zegt je snel aan werk te kunnen helpen, als je maar wilt veranderen. Een verslag van het Sterker naar Werk cafe op 19/6.