Artikelindex

Woensdagmiddag 10 februari 2016:

Wij, Kim (roze hoedje) en Esmeralda (zwarte hoedje) zitten de pitch voor te bereiden. We willen graag de superaanbieding binnen halen!

 

We gaan namelijk vanmiddag 'matchen' op de Beursvloer. We hebben ons al een paar weken van te voren samen met Jeroen, Nienke en Monika  van ArboPositief voorbereid op de gebeurtenissen van de Beursvloer Zwolle. De vier superaanbieders zijn breeduit doorgelicht. De tegenprestaties, die wij namens onze Stichting ArboPositief kunnen aanbieden zijn legio, door alle expertises en kwaliteiten die de leden van ArboPositief hebben.

 De superaanbieder De Peperbus biedt een pagina grote advertentie aan. Wij zouden graag een keer per maand een vaste rubriek willen krijgen waar we een positief bericht van een van de leden van AP mogen plaatsen. Ook hebben wij ons verdiept in de commerciële bedrijven, die zich hebben aangemeld. Daar hebben wij een aantal bedrijven uitgelicht, die nuttig voor de leden van AP kan zijn en een aantal bedrijven, die leuk zijn om te benaderen.

Op de beursvloer:

Tijdens de Beursvloer blijkt dat er één van die bedrijven gewoon niet is komen opdagen. We checken nog even na bij de superaanbieder De Peperbus hoe laat we daar terecht kunnen. Wat blijkt... Arbopositief staat niet op de lijst! Gelukkig kunnen we aantonen dat de aanmelding op de mail verstuurd was, ArboPositief kan toch nog op de lijst toegevoegd worden.

Nadat de gong is gegaan, gaan we op zoek naar de bedrijven die we van te voren hebben uitgezocht. Als eerste komen we bij Storm In Recruitment. Dit bedrijf vindt het leuk om de leden van AP bij te staan met het aanbieden van een workshop om jezelf in het solliciteren beter te kunnen profileren en je CV te verbeteren. Ook hun sparringpartner CrowdMedia doet met hen mee met het aanbieden van een workshop over het inzetten van je LinkedInprofiel tijdens het solliciteren. De eerste 2 matches zijn binnen!