Zwolle - We willen n.a.v. onze eigen elevator-pitch, oefenen met het spreken voor een grote(re) groep. We oefenen dit in voorbereiding op het houden van een (leuk) verhaal of (korte) pitch met gebruik van de Virtual Reality-tool van BrainStud in het MediaLab in de Stadkamer. Dit staat de eerstvolgende keer gepland op woensdag 10 april.

De afgelopen keer hebben we geoefend in het houden van onze pitch in een kleine groep. Dit hebben we op een veilige en vertrouwde manier nabesproken. Een persoon luistert en vat het verhaal samen, een ander geeft positieve tips en tops. Natuurlijk ook eventueel aangevuld door de andere groepsleden. Dit gaan we komende woensdagochtend ook doen. Het verschil met de vorige keer is dat de groep van luisteraars nu (iets) groter kan zijn.

Mocht je het nog lastig vinden om je elevator-pitch voor een grotere groep te houden, kun je er ook voor kiezen om een leuk verhaal (over jezelf) te vertellen. Dat kan wat minder persoonlijk voelen en daarmee een prettiger manier om voor een grotere groep te staan.

We zien jullie graag!