Kampen: Op woensdag 14 november a.s. zal ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, weer een netwerkbijeenkomst houden in Kampen.

Op het programma staan deze keer; Spreker: Henri Bouwmeester over De Kringloop Kampen en zijn nieuwe initiatief tegen eenzaamheid , onze jaarlijkse fondsenwervingsactie ten behoeve van de Kerstviering 2018 en deelname aan de Smart Quiz van stichting "Live Life" op 26 januari 2019 en vele andere actuele- en belangrijke zaken.

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld.

Het nadrukkelijk versterken van de persoonlijke positie in de huidige complexe wereld is een belangrijk doel. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken.

Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen (dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, 's-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk).

Onze gasten uit media, politiek, werkgevers en instanties zijn ook altijd van harte welkom ter kennismaking.


Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Inloop  : 10.00 uur.

Duur    : 10:15 – 12:00 uur. (Inloop vanaf 10:00 uur)

Locatie : Stadskazerne Kampen , Oudestraat 216  8261 CA Kampen , in samenwerking met de Openbare Bibliotheek van Kampen.

*) Kosten per kop "Arbopositieve" koffie/thee : 1,50 euro.