Zwolle: Het houdt niet op! Na afgelopen donderdag al het Sterker naar Werk-event te hebben gehad, komen we komende woensdag, 24 oktober a.s., gewoon weer bij elkaar. 

Dit keer komt er niet iemand een verhaal vertellen. We vonden het wel weer 'ns tijd voor het èchte netwerken: We hebben opgemerkt dat we weer nieuwe gezichten zien en het lijkt ons goed daar beter mee kennis te maken en zij met hen die al vaker zijn geweest. Zo kunnen we van elkaar leren en voor elkaar uitkijken naar mooi (betaald) werk. Ook zijn we benieuwd naar de ervaringen met de fotograaf (die er 2 weken geleden was) en hoe het event (afgelopen donderdag) is beleefd.

Kom daarom naar het "Sterker naar Werk Café", de netwerkbijeenkomst (of workshop/presentatie) van ArboPositief Zwolle, in samenwerking met de Stadskamer Centrum.

PS Degenen die afgelopen donderdag de workshop van Eline Sluys (Succesvol solliciteren zonder jezelf te verkopen, het kan!) hebben gevolgd en graag haar presentatie willen ontvangen: laat het even weten via deze mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we sturen hem toe (per mail).

Wanneer?       Woensdag 24 okt 2018 (week 43)

Tijd?               Van 09:30 tot 11:30 uur

Waar?             Stadkamer, Zeven Alleetjes 1-A in Zwolle (centrum)

Voor wie?       Werkzoekenden uit Zwolle en wijde omgeving

Door wie?       Ons allemaal

Kosten?          Deelname is gratis. Koffie of thee € 1,-

Het Sterker naar Werkcafé is een samenwerking tussen de Stadkamer en ArboPositief Zwolle. Het voormalig maandelijkse inloopcafé voor werkzoekenden van de Stadkamer is daarin gecombineerd met de 2-wekelijkse bijeenkomsten van AP Zwolle die voorheen bij 50/50 Workcenter werden georganiseerd .

ArboPositief is een actieve organisatie van, voor en door werkzoekenden. We informeren, motiveren, inspireren en stimuleren elkaar. Zo houden we workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten. In de oneven weeknummers is er altijd een bijeenkomst. Ons doel is positief samenwerken aan de toekomst van mensen die deel willen nemen aan de werkende samenleving.