Workshop "Laat zien wie je bent!"

Je bent op zoek naar een nieuwe baan. Je bent goed in je vak, je hebt een werkgever veel te bieden, maar zichtbaar zijn en jezelf presenteren in sollicitatiegesprekken of netwerkgesprekken vind je best lastig. 

Een recruiter, of iemand waar jij je sollicitatiegesprek mee voert, zal in een paar seconden een beeld van je vormen, en op grond daarvan vaak al binnen 5 tot 10 minuten beslissen of je door mag naar een volgende ronde of dat je afgewezen wordt voor de functie.

Het is dus belangrijk dat je een indruk achterlaat die staat als een huis. Een indruk die goed weergeeft wie jij bent en waar jij voor staat.

Loopbaan- & Lifecoach Jeanet Visscher van Visible Younique geeft jou deze ochtend tips en inspiratie in de workshop 'Laat zien wie je bent!'

Kom naar deze workshop als je meer wilt weten over de kracht en impact van jouw persoonlijke uitstraling op weg naar succes, en ervaar hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan. Laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt! Met de juiste, kleding, kleuren en stijl kun je letterlijk je zelfvertrouwen vergroten en je kwaliteiten (meer) benadrukken.

Wat levert deze workshop jou op?

-  1e indruk: hoe kom jij over door de ogen van een ander?

-   je leert hoe je een positieve eerste indruk kunt maken

-   je krijgt tips hoe je je kwaliteiten met de juiste kleding, kleur en stijl kunt benadrukken

-   je zelfvertrouwen en zichtbaarheid nemen toe

-   je vergroot je succes op het krijgen van een nieuwe baan

 

 

Aanvullende info:

Jeanet Visscher werkt vanuit haar eigen coachpraktijk Visible Younique in Zwolle en is een kleurrijke loopbaancoach die mensen helpt hun kwaliteiten en talenten te ontdekken en zó te benutten dat ze weer plezier, voldoening en energie halen uit hun werk en leven.

Samenvatting:

Wanneer?  Woensdag 26 sept 2018 (week 39) van 09:30 tot 11:30 uur

Waar?         de Stadkamer, Zeven Alleetjes 1A in Zwolle (centrum)

Voor wie?   Werkzoekenden uit Zwolle en wijde omgeving

Door wie?   Jeanet Visscher, de kleurrijke loopbaan- & lifecoach van "Visible Younique"

Kosten?      Deelname is gratis. Koffie of thee € 1,-