Zwolle: Opnieuw staat komende woensdag de bijeenkomst in het teken van netwerk- en/of sollicitatiegesprekken. Dit keer gaat het om de vraag: hoe kun je de regie van een dergelijk gesprek enigszins in eigen hand houden. Het lijkt ons goed om dat te oefenen aan de hand van een vraag als “vertel ‘ns wat over je zelf”.

Zwolle: Alweer het laatste 'Sterker naar Werk Café' van 2018. Dit vraagt om een feestelijke afsluiting. We willen dit keer extra invulling gegeven aan het begrip 'Café'.  Elkaar (beter) leren kennen in een informele sfeer. Voor de 'stamgasten' is het leuk om 'nieuwkomers' te leren kennen en andersom. Door elkaar voor te stellen en te netwerken in een netwerkcaroussel.

Zwolle: Op woensdag 7 november aanstaande vindt er weer een 'Sterker naar werk-cafe' plaats! De bijeenkomst is van 9:30 tot 11:30 bij Stadkamer Centrum.

Ontdek wat een waardevol voorwerp je vertelt over jouw ideale werkplek.

Kampen: Op woensdag 14 november a.s. zal ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, weer een netwerkbijeenkomst houden in Kampen.

Zwolle: Het houdt niet op! Na afgelopen donderdag al het Sterker naar Werk-event te hebben gehad, komen we komende woensdag, 24 oktober a.s., gewoon weer bij elkaar.