Zwolle - Adriaan Vrolijk en Sven van Brakel van het Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle, een samenwerking tussen UWV Zwolle en 14 omliggende gemeenten, nemen je tijdens een korte presentatie mee in de wereld van kans- en overstapberoepen in de huidige arbeidsmarkt en wat slimmigheden om werkgevers te verleiden.

Daarnaast is er na afloop ruimte om vragen te stellen over UWV en gemeente gerelateerde vragen mbt uitkeringen.

Zwolle - We willen n.a.v. onze eigen elevator-pitch, oefenen met het spreken voor een grote(re) groep. We oefenen dit in voorbereiding op het houden van een (leuk) verhaal of (korte) pitch met gebruik van de Virtual Reality-tool van BrainStud in het MediaLab in de Stadkamer. Dit staat de eerstvolgende keer gepland op woensdag 10 april.

Zwolle - Omdat werken met Virtual Reality op het laatste moment niet mogelijk bleek omdat de licentie van de VR-tool niet meer geldig was, wordt de bijeenkomst op een andere manier ingevuld. We gaan een film vertonen die te maken heeft met het thema "werk zoeken" of liever gezegd: "werk kwijtraken".

Zwolle - Voor dit drieluik bij Sterker Naar Werk Café staat het thema "Presenteren van je ElevatorPitch" centraal.

Op 13 maart a.s. beginnen we laagdrempelig, je oefent je ElevatorPitch ik kleine groepjes en krijgt feed back uit de groep. Probeer thuis je ElevatorPitch voor te bereiden.