Bij belangrijke dingen zoals ons gedrag staan we vaak niet eens stil, maar gedrag wordt aangemerkt als een hele belangrijke factor op de werkvloer. Tegelijkertijd is het ook bekend dat we ons amper bewust zijn van ons gedrag en daarom kunnen we er veel voordeel mee behalen.
Leo Hans (Coachvoordeleerkracht.nl) neemt je met "Personal Mapping" van Maps Tell mee op reis door de Wereld van Verschil, een begripvolle wereld.

Maak, als voorbereiding, je eigen landkaart via de link https://basicmap.mapstell.com Deze landkaart kun je meenemen naar de workshop.

Op woensdag 14 november a.s. zal ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, weer een netwerkbijeenkomst houden in Kampen.

Op het programma staan deze keer; Spreker: Henri Bouwmeester over De Kringloop Kampen en zijn nieuwe initiatief tegen eenzaamheid , onze jaarlijkse fondsenwervingsactie ten behoeve van de Kerstviering 2018 en deelname aan de Smart Quiz van stichting "Live Life" op 26 januari 2019 en vele andere actuele- en belangrijke zaken.

Het houdt niet op! Na afgelopen donderdag al het Sterker naar Werk-event te hebben gehad, komen we komende woensdag, 24 oktober a.s., gewoon weer bij elkaar. 

Dit keer komt er niet iemand een verhaal vertellen. We vonden het wel weer 'ns tijd voor het èchte netwerken: We hebben opgemerkt dat we weer nieuwe gezichten zien en het lijkt ons goed daar beter mee kennis te maken en zij met hen die al vaker zijn geweest. Zo kunnen we van elkaar leren en voor elkaar uitkijken naar mooi (betaald) werk. Ook zijn we benieuwd naar de ervaringen met de fotograaf (die er 2 weken geleden was) en hoe het event (afgelopen donderdag) is beleefd.

Kom daarom naar het "Sterker naar Werk Café", de netwerkbijeenkomst (of workshop/presentatie) van ArboPositief Zwolle, in samenwerking met de Stadskamer Centrum.

Op woensdag 7 november aanstaande vindt er weer een 'Sterker naar werk-cafe' plaats! De bijeenkomst is van 9:30 tot 11:30 bij Stadkamer Centrum.

Ontdek wat een waardevol voorwerp je vertelt over jouw ideale werkplek.

Sophie Kroon, loopbaancoach "Coach in Werk", gaat met je aan de slag met een voorwerp dat veel voor je betekent. Dat is natuurlijk voor iedereen iets anders. Het kan een foto, schilderij, sieraad, hardloopschoenen, of nog iets heel anders zijn. Het maakt niet uit wat het is, als het maar betekenis voor je heeft. Misschien is het voorwerp wel te groot om mee te nemen. Maak er dan een foto van, print die uit en neem die mee. Aan de hand van de voorwerpen gaan we in groepjes met elkaar aan de slag om er achter te komen waarom het zo veel voor je betekent. Dit kun je ook vertalen naar informatie over welke werkplek bij jou als mens past. Het helpt je om gerichter naar werk te zoeken.

Tot woensdag en vergeet je voorwerp niet!

We hopen je te zien!

Werk zoeken is vaak vermoeiend en frustrerend, daar kun je alle hulp bij gebruiken. Daarom organiseren Stichting Voor Elkaar Zwolle, ArboPositief Zwolle, de Gift City en Stadkamer op 18 oktober het evenement “Sterker naar Werk”.