Dinsdag 19 september om 10.00 uur start in De Kern in Ommen een netwerkgroep van ArboPositief, de netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden. Speciale gast is John de Wolf, dé verdediger van de werkzoekende vijftigplusser. De bijeenkomst richt zich op werkzoekenden in Ommen en omgeving.

 

In maart tekende John de Wolf nog bij voor zijn rol als ambassadeur van de werkzoekende vijftigplusser. Namens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid breekt hij een lans voor hen. Stigma’s als ‘vaak ziek’, ‘niet leergierig’, of ‘te duur’, kleven aan deze kwetsbare groep, die maar moeilijk aan werk komt. John de Wolf probeert dat te veranderen door te wijzen op de kracht en loyaliteit van oudere werkzoekenden en de financiële voordelen voor werkgevers als oudere werkzoekenden worden aangenomen. John wordt tijdens de bijeenkomst geïnterviewd door presentatrice Roos ter Beek. Hij zal ook ingaan op vragen uit het publiek. Andere deelnemers aan het gesprek zijn Tinus Broekroelofs van ATC Dienstenbedrijf Ommen-Hardenberg en Klaas Jan Boessenkool, directeur van OCB Bouw uit Ommen. Wethouder Ko Scheele opent de bijeenkomst.

 

Aanmelden gewenst
ArboPositief werkt aan een kansrijkere positie van werkzoekenden op de arbeidsmarkt. De startbijeenkomst van ArboPositief Ommen is op dinsdag 19 september van 10 tot 12 uur in De Kern, Bouwstraat 23 in Ommen. Aanmelden is gewenst. Dat kan via een e-mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De toegang is gratis. Meer informatie op Facebook ArboPositief Hardenberg.