Wie ben jij als persoon en wat is nou jouw eigenheid? En wat zegt dat dan over jou? In deze workshop ga je daarmee aan de slag. Dit doe je niet alleen door middel van praten, maar ook door te doen. 
Je maakt een zogenoemd 'moodboard'. Dat betekent dat je aan de slag gaat met tijdschriften, schaar en lijm/plakstift. Vaak zie je in tijdschriften foto's, afbeeldingen, uitspraken of zinsdelen die jou aanspreken, omdat ze met jou en jouw eigenheid te maken hebben. Je komt waarschijnlijk tijdens het 'knippen en plakken' vanzelf met elkaar aan de praat wat voor jou kenmerkend is.
Wat drijft je en waar sta je voor in het leven? Wat is kenmerkend voor jou als persoon? Als je wilt, mag je dat aan elkaar vertellen of laten zien. 

Het zou fijn zijn als je zelf ook tijdschriften (om te delen), schaar en lijm/plakstift mee wilt nemen, wij zorgen voor papier.

Workshopgever(s): Esmeralda Rietberg en Romy Vaartjes
Datum:         Woensdag 26 april 2017
Tijdstip:                 10.00-12.00 uur; inloop vanaf 09.45 uur
Locatie:         Brasserie ‘In de Bank’, 50/50, Dijkstraat 6, Zwolle
Kosten:         Entree gratis! Koffie/thee 1,50€
Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de radio-uitzending van dinsdag 25 april 16:00-17:00 uur op RTV ZOO, 105 FM belt Erik Hofstra met Esmeralda Rietberg over de workshop die zij samen met Romy Vaartjes op 26 april verzorgt.