Je bent op zoek naar een nieuwe baan. Je bent goed in je vak, je hebt een werkgever veel te bieden, maar zichtbaar zijn en jezelf presenteren in sollicitatiegesprekken of netwerkgesprekken vind je best lastig. Een recruiter of iemand waar jij je sollicitatiegesprek mee voert, zal in een paar seconden een beeld van je vormen, en op grond daarvan vaak al binnen 5 tot 10 minuten beslissen of je door mag naar een volgende ronde of dat je afgewezen wordt voor de functie.
Het is dus belangrijk dat je een indruk achterlaat die staat als een huis. Een indruk die goed weergeeft wie jij bent en waar jij voor staat.
Loopbaan- & Imagocoach Jeanet Visscher van Visible Younique geeft je deze ochtend tips en inspiratie in de workshop ‘Laat zien wie je bent!’

Wat levert deze workshop jou op?
• 1e indruk: hoe kom je over door de ogen van een ander?
• je leert hoe je een positieve eerste indruk kunt maken
• je krijgt tips hoe je je kwaliteiten met de juiste kleding, kleur en stijl kunt benadrukken
• je zelfvertrouwen en zichtbaarheid nemen toe
• je vergroot je succes op het krijgen van een nieuwe baan

Kom naar deze workshop als je meer wilt weten over de impact van persoonlijke uitstraling op weg naar succes en ervaar hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Workshopgever:     Jeanet Visscher
Datum:                      Woensdag 29 maart 2017
Tijdstip:                    10.00-12.00 uur; inloop vanaf 09.45 uur
Locatie:                     Brasserie ‘In de Bank’, 50/50, Dijkstraat 6, Zwolle
Kosten:                     Entree gratis! Koffie/thee 1,50€
Aanmelden via:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de radiouitzending van dinsdag 28 maart 16:00-17:00 uur op RTV ZOO, 105 FM is Jeanet Visscher onze gast. Zij gaat met Ria Botter en Erik Hofstra in gesprek over de workshop die zij verzorgt op 29 maart.